Omatunto

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On pelko
kaikki paha mitä
tehnyt, sanonut
tulee takaisin

Olen pahoillani
sen kai vain sanoisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin eli loistavaa

Hieno runo. Muutamassa sanassa paljon.

Kylla jokin erehdys tai paha sana kaihertaa.
Puhutteleva hieno runo.

samaistuin eli loistavaa

Hieno runo. Muutamassa sanassa paljon.

Kylla jokin erehdys tai paha sana kaihertaa.
Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot