Minä en ole enää minä

Runoilija Näkymätönlapsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.8.2017 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilotin kaksi hymykuoppaa odottamaan. Kysyt: Mitä ne odottaa? Vastaan: Sinua.
 

en minä ole se joksi minua luulet
en se kehen rakastuit

minä olen

manipulaatio
ihmisestä

jota kaikki rakastivat
jota sinulla oli tapana rakastaa

nyt minä olen varjo
valoisan menneisyyden

kyynel huomisen

hymy eilisen

tänään tyhjääkin tyhjempi

eikä tämä maailma saa
minua enää täyttymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"en ole se joksi minua luulet" OLEN PALJON ENEMMÄN...ihan pian, ihan kohta...odota kun kerään itseni...tekisi mieleni jatkaa...kuvaat niin hyvin tuota tyhjyyden tunnetta...menetystä<3

Lukija ihastelee runon melankoliaa,
joka on saatu niin todentuntuiseksi tuntumaan.

Tämä teos on realismikuvaus niin monen "arjesta" - jättää tunnelman kuivuneesta luumusta, ihan kovettuneesta.

Vaikuttava!

Taitavasti kirjoitettu runo! Niin moni elää tällaista arkea. Voimia elämääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot