.Taivas.

Runoilija flowerp0t93

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-teen ku jaksan ni näit runoja
- oon 93 syntyny
-saa laittaa suosikkeihin ym...arvostellakki!
 

Minne taivas loppuu?
Tietääkö kukaan.
voiko joku kertoa minulle?
Löydänkö sieltä vastauksen ?

Selite: 
Nii ! Kertokaa ;D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot