Ikkunan takana ei tiedä

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Koira juoksee tietä.
Mikä sitä viettää,
en tiedä.
Edes takaisin
dieselveturin nopeudella

Linnut kaukana ovat löytäneet haaskan.
Mikä eläin on kaatunu,
en tiedä.
Linnuilla on nälkä,
Liha hyvää.

Ikkunan takana on yksinäistä.
Ei tiedä
mitä eläin ulkona miettii.
Voi vain nähdä näkyjä,
Ei kuulla kanin korvilla.

Selite: 
Pitkän tauon jälkeen kirjoittanu kolme runoa joista tämä on ensimmäinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

aika jännä, mutta tosi omalaatunen :)

aika jännä, mutta tosi omalaatunen :)

 

Käyttäjän kaikki runot