Majesteetinen voiman tunne

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Kulta! Kulta! Tiedätkö mikä on tämä tunne?
Se on se, kun miehesi kuvittelee olevansa karhu.
Voimaa hänen aivonsa huutaa,
joka hulluksi liikumiseksi tulkkaantuu.

Se tulee milloin vähiten odottaa
mutta kramppiin verrattuna ihanan tuntuista!

Anteeksi rakas, jatketaan unia.

Selite: 
Juu minulta on turha odottaa enään hyviä runoja. Kirjoittelen nykyisin romaania ja opiskelen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen meistä on itse oikeastaan väärä henkilö puntaroimaan omia runojamme, kyllä sen on paras tehdä aina joku muu. Ja kyllä tämä runosi on ihan hyvä, turhaan itseäsi alennat sen alla.

Vaikka sisällä oliskin karhun voimat, ne on osattava muuttaa eläväksi energiaksi tullakseen koetuksi ja nähdyksi. Jokaisessa aikuisessa asuu sisällä pieni ihminen, ainakin osin.

Uni on ihanaa rinnakkain, siinä on turvallista olla.

 

Käyttäjän kaikki runot