Taiteilijan värimatka

Runoilija Kävelevä haamu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmiset eivät huomaa, koska he eivät halua. Maku on niin erilainen, että he vieroksuvat sitä.
 

Kerranpa Hollantilainen taiteilija,
päätti tehdä värimatkan.
Valmisteli hän siveltimensä,
ja antoi luovuuden loista.

Aloitti hän purppurusta,
Keisareiden väriä sivelsi,
ilman rajoja kankaalle.
Tyytyväisenä hyräili,
eilisen kapakka reissun laulua.
Hei onhan punaviinikin vähän purppuraa!!

Valitsi hän seuraavaksi sinisen,
meren hallitsijan väri.
Kas baarissakin oli ollut neiti,
sinisessä puvussaansa,
täydellinen väri teokseeni!

Vihreä oli vuorossaansa,
toi se luonnon kauneutta teokseen.
Taiteilija muisteli vielä juominkejaan,
mitä oli seuraavaksi tapahtunutkaan.
Sitten taiteilija muisti illan päätöksen,
karseimman kasan minkä oli nähnyt,
ja näki lopulta retkessäänsä saman.

"No eipä tästäkään tullu mitään!",
Tokaisi taitelija pirteällä mielellä.
Lisäsi taiteilija vielä iloissaan:
"No ainakin on hyvä syy taas mennä
kappakkaan juomaan purppuraa ja
tansittamaan siniseen pukeutunutta neitoa!"

Putsasi taitelija tuotoksen taas valkoiseksi,
ja lähti pirteänä tääs päiväksi juomaan.
Harmi taideteoksesta,
olisi ollut kerrassaan pirteä teos!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästä runosta. Mukavan erinlainen. Tulee mieleen vähän vanhat suomalaiset tulenkantaja aikaiset runot...

hieno ja erilainen on tarinamainen runosi, pidin! :)

Mukava tarina, hyvä

hauska tarina :)

 

Käyttäjän kaikki runot