Rangaistus rakkaudesta

Runoilija Salakuvaaja92

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.1.2008
Viimeksi paikalla: 16.11.2015 18:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.10.1992

Emme elä fantasia maailmassa, mutta runoni elävät (c) Salakuvaaja92

kirjoitan myös nimellä Hanashi, blogia Tunteiden valtakunta, joka löytyy ihan tuolla nimellä googlenkin kautta.

 

Orionin kanssa ennen kuljin, poikki tähti taivaan.
Olin hänen kilpensä, kuutamon säteistä taottu.
kunnes kohtasin Siriuksen pojan, sinisilmäisen.
Murruin ja hajosin, palasiksi pieniksi.
Rakastuneena muutuin neidoksi nuoreksi.

Olinhan kuutoma kuningattaren tytär,
käsi luvattu jo toisaalle, Orionille.
Voisinko perääntyä, voisinko kavahtaa?
Mutta käärmemäinen suusi, sanoilla piiskasi.
Orionin ja Siriuksen pojan taistoon vei.

Tähtitaivaan poikki, minut heitettiin.
Rangaistukseksi skorpioniksi muutettiin,
kauaksi teistä molemmista, toiselle puolelle.
Myrkyllä valeltiin sydämeni, tunteita tapettiin.
Mutta sinä, Siriuksen poika, aistin sinut edelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea avaruudellinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot