Ei se mitään, löydät minut vielä

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Nuorena jaoin sydämeni palasia
jokaiselle vastaantulevalle miehelle
joka hymyili edes vähäsen

huomaten lopulta

itselleni ei jäänyt yhtäkään

Opin juomaan kännit viinillä
istumaan tuolin ohi ja
nauramaan huutaville kujille

itkien samalla

Nyt kun laitan
hennot sormet
haparoiden passille

lähdönpoltteen tavoittaessa vatsanpohjan

Olen valmis, kun aurinko valaisee kotitien

Vähän horjuen laitan etuoven säppiin
kahvinkeittimen töpseli irti seinästä
Ensimmäiseen junaan ja yli rajojen

en löydä hymyä vielä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hyvin kerrottu tarinanomainen runo uudesta alusta.

 

Käyttäjän kaikki runot