Nimetön

Runoilija decie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''Kunniakkainta ei ole olla kaatumatta vaan nousta ylös joka kerta''
 

Et jaksa enään katsoa
ei meressä ole kiiltoa
tummaa likaista vettä vaanhtoa
Ei missään oo enään hohtoa
Et tiedä mitä haluat
Kellut yksin yksinäisyydessä
vajoat ja uppoat
Hetki hetkeltä tukehdut.
Tajuttomana makaat
Kuolemaa odotat
muttet saa mitä haluat
Et saa edes lähteä
mutta kuitenkaan et saa henkeä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Voimaton 21.7.2009 1 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Askel 21.7.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo