Nimetön

Runoilija decie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''Kunniakkainta ei ole olla kaatumatta vaan nousta ylös joka kerta''
 

Tunnen että haluat
Ota mut kokonaan
Kipukaan ei enään haittaa
Sä oot ainoo joka mitään merkkaa
Paiskaa mut seinää ja näytä ittes
sillo nautin joka hetki
Haluan tuntea sut mussa
Usko et oon tosissaan
tää ei oo mitään hetken huumaa
Kaikki on totta elämää
en lupaa et teen kaikesta helppoa
Kuiteski makaa mun virellä
ja oon vaan mun lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Askel 21.7.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Voimaton 21.7.2009 1 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo