Sinä teet sen kauniisti ja hyvin

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Sinä punot minun päivistäni kauneimmat,
helminauhaksi kylmälle kaulalleni

rakennat suudelmistasi tarinaa poskelleni,
kengänpohjistasi vesilätäköitä eteiseen

laskiessasi arpia iholtani,
puen piiloon niistä suurimman

ei voi olla totta,
minä osaan rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot