Tavoittamaton

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Kolmas tunti ajaa takaa neljättä
haaveilen viidennen mennessään

Minä ainakin yritin
tahdoin vain laulaa sen kanssa

ehkä vielä joskus
minä ja kuu

eikä silloin enää edes
taivas tummanpunainen
ole meille rajana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin upea runo! Pidän

Aivan mahtava runo.

Olipas hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot