En osannut odottaa

Runoilija ecchymosis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mitä tahansa minusta odotat, sitä en ole.
Mitä tahansa minusta haluat, et taida saada kuitenkaan..."

- SMG
 

Kumpa nukkuisin pois,
päiväunilla

Olisi sade,
nauraisin sille

Olisi onni
elämättä on vaikea elää

Yksi ajatus
on aina yksi askel poispäin

Ja jos tämä olisi viimeinen päiväni,
kiittäisin sen pois ottajaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo

Masentunut fiilis
alusta loppuun
kuolema toiveet ovat kiehtova
aihe kirjoittaa ja lukea

Vaan jos se pois otettaisiin, ei jäisi jäljelle enää päiviä, joista kiittää. Pysy vahvana, kyllä ne asiat ajallaan korjaantuu

Mahtava runo

Masentunut fiilis
alusta loppuun
kuolema toiveet ovat kiehtova
aihe kirjoittaa ja lukea

Vaan jos se pois otettaisiin, ei jäisi jäljelle enää päiviä, joista kiittää. Pysy vahvana, kyllä ne asiat ajallaan korjaantuu

 

Käyttäjän kaikki runot