Puhdasta multaa

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

Mun sydän voi näyttää puhtaalta kullalta,
mut oikeesti se on siitä kaukana,
se on puhdasta multaa vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaan suosikkeihin <3 IHANA!

 

Käyttäjän kaikki runot