jos vielä kerran?

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

olen liian väsynyt tähän kaikkeen,
en jaksa kuunnella,
en halua katsoa.

en pysty näkemään
sitä kaikkea mitä elämä tuo mukanaan,
en kykene.

mihin taitoni ovat kadonneet?
miksi voimani ovat hiipuneet?

pois, pois.


päästäkää minut vapaaksi,
haluan nähdä maailmaa,

tahdon tuntea vielä kerran voiman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossasi on jotain niin voimakasta niin paljon osa minua. todella mahtava, suorastaan upea ! Suosikkeihin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot