tyhjiä lupauksia

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

jos vain haluat,
ostan sinulle auton,
ostan lentokoneen ja laivankin,

annan sinulle rahaa ja rakkautta,
annan lapsen syliisi,

ja vaikka et tahtoisi,
saat minulta joka hetki tyhjiä lupauksia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tässä on jotain. Loppu yllätti, mutta kruunasi samalla runon!

 

Käyttäjän kaikki runot