Korealaista insestiä

Runoilija vainoharhailija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se."
 

Korealainen tanssiva hevonen
mahdollisesti kentauri
joka tosin on puoliksi mies ja puoliksi mies

Jos kloonaa itsensä
ja harrastaa sitten seksiä klooninsa kanssa
Insestiä vai masturbointia?

Maailmanloppu meni,
kädestäennustajani ja horoskooppini olivat väärässä,
eilen satoi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo! Tykkään c':

Ihanan hämärä! :D

 

Käyttäjän kaikki runot