Liinavaatteet

Runoilija vainoharhailija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se."
 

Olen se tyttö jolla on koirankuolaa lakanoilla
rajauksesi
va
lu
vat
alas kohti poskipäitä
Olen se tyttö jolla on on koirankuolaa lakanoilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, runo ei ole helpoimmasta päästä mutta se tekeekin siitä hienon.
Monitulkintaisuus on kiehtovaa

 

Käyttäjän kaikki runot