Magneettimiehen kuolema

Runoilija Louise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Natisevat portaat nousevat 
vinttikammariin,
unohdettujen ajatusten ja
nuoruuden outoon valoon

Levylautasella Magneettimiehen kuolema

Ikkunan toisella puolella rähmäinen todellisuus

jota haluaisit niin kovasti maistaa

Kylmyys peittää kaupungin.
Ahneet katseet, välinpitämättömyys,
kivitalojen ankeat hampaat,
jääpuikkoihmiset 
Selite: 
Pekka Strengin uskomaton musiikki innoitti minut kirjoittamaan runon, jonka lopussa on lainaus hänen kappeleestaan "Kylmä kaupunki."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot