Kosmonautti

Runoilija Louise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koirat haukkuvat pakkasessa
alituista ikäväänsä

Rintamamiestalojen hiljaiset hengenvedot
huonosti eristetyt ikkunat

Takkuinen rakki kiertää ympyrää
ja vihaa ketjujaan

Tähtien kelmeässä kajossa
niiden samojen joiden joukkoon Laika ammuttiin

lausutut loitsut
hukkuvat höyryävän hengityksen mukana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän koskettava haikea runo.

Koskettava, herkällä kädelä kirjoitettu.

Hieno tunnelma.

hei tää on tosi hyvä! karu tunnelma kuvattu mielenkiintoisesta tavallaan koiran näkökulmasta, pakkanen tuntuu luissa jo tätä lukiessa.

 

Käyttäjän kaikki runot