Voitto

Runoilija Rusinankukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.11.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.6.1989

Den som sover, syndar inte.
 

Minä olen voittanut.
Olen voittanut taisteluni tämän erän.
Näen jälleen värejä, muistakin kuin harmaata.
On ollut tuskallinen taival, ja minä annoin periksikin.
Annoin periksi tuskilleni, annoin periksi kropalleni, annoin periksi masennukselle.
Yli vuoden rämmin suossa, loputtomassa rämeessä josta en jaksanut yksin ponnistella ylös.
Olisin halunnut vain kuolla, hiljaa nukkua pois.

Ja jotenkin, kuitenkin, heräsin ja havahduin.
Nousin jaloilleni.
Minuun valettiin taas uskoa, toivoa, rakkauttakin.
Kukaan ei voinut tehdä sitä puolestani.
Opettelin uudestaan kävelemään, välittämään itsestäni, huolehtimaan itsestäni.
Kesä meni ohi kuin siivillä, en välittänyt siitä.
Minun on hyvä olla, siipeni kantavat vihdoinkin.
Minä olen terve ja täynnä voimaa, täynnä iloa.
Ja maailma on niin kaunis, täynnä värejä.

Selite: 
Onko tässä enää mitään sanottavaa? Ponnistelin ylös masennuksen ja sairauden suosta, olen taas terve ja elinvoimainen. Täynnä elämää ja onnea! Kiitos kaikille jotka uskoitte minuun ja tiesitte tämän päivän koittavan. Vilpitön kiitokseni. Olen voittanut tämän erän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot