Nimetön

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en enää tiedä mitä tunnen,
mitä haluan ja mitä kaipaan.
mutta sinä tiedät.
Olet aina tiennyt,
paremmin kuin minä.

Mistä on kiinni se,
että en saa tehdä niin kuin huvittaa?
Sinun pillisi mukaan pitää tanssia,
että kaikki olisi hyvin,
että seinät eivät kaatuisi päälle.

Piru on irti jos ei tottele,
talo täynnä itkua,
huutoa,
särkyneitä astioita.

Minä tein väärin,
Tietämättäni.

Selite: 
Ja sinä kun et koskaan tehnyt mitään väärää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot