Palasina

Runoilija Paranormal

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisko meistä voinut tulla jotain,
jotain kaunista.
Niinkuin niistä muista,
jotka antoivat sydämensä toisilleen.

Ovat edelleen yhdessä.

Tuntuu pahalta,
aivan kuin sydämeni,
olisi sinulla.

Tuhansiksi palasiksi revittynä,
mutta silti se on sinulla.

Mitä teet kahdella sydämellä?

Haluaisin omani takaisin,
koska tahdon päästä sinusta,
haluaisin koota sydämeni,
pala palalta,
ettei se jäisi rikkinäiseksi.

Selite: 
tämmönen runo syntyi kun otimme kaverini kanssa pienen skaban.
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva runon sanaleikki..itse kirjoitin jotain samantapaista äskettäin joten ajatus kiehtoo

 

Käyttäjän kaikki runot