Tyhjä kaksio

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

Kaksiomme valkoiset seinät loistavat aurinkoa,
hiljaisuus tuntuu painona olemuksessani.

Minun sydämeni on särkynyt,
se ääni kuulosti valtavalta tyhjässä kaksiossamme.

Milloin sinä luovutit?

silloinko,
kun minä join viimeisen kahvikupillisen enkä keittänyt uutta tilalle.

silloinko,
kun minä unohdin antaa sinulle aamusuukon kiireessä peläten myöhästyväni.

silloinko,
kun sanoin sinulle pahasti unohtaen pyytää sitä anteeksi.

Anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:( surullista. herkkää. kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot