Korulauseita

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä.

teen sinut vierelleni peitosta.
suutelen ilmaa.

voin tuntea kätesi vartaloni ympärillä.
voin haistaa tuoksusi tyynystäni.

yksin kuitenkin olen.
sade huuhtoo kyyneleeni

yksipuolinen rakkaus,
ilman vastakaikua.
ilman korulauseita.
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot