Nimetön

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä olen minä
tyytyväinen itseeni
nuori nainen
joka on vihdoin oppinut lentämään
omilla siivillään

tämän talon seinät
eivät ole vankilani sillä
olen vahvempi

kun saavun kouluun
noin viikon päästä
hymyilen ja pidän luokkailaisistani

fresh new start

piano soi
ilmassa leijuu
persikkateen tuoksu

enkä tahdo juosta karkuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot