Nimetön

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elamassa on enemman valoa kun on ollut aikaisemmin

tanaan ei sada, vaikka yleensa aina
aamusta iltaan
sadepisaroita

Mutley on roskainen
meidan tiemme ei

kuka paattaa,
etta sinne muuttavat roskaiset ihmiset
ja toisaalle taas ei

Taloja rakennettaessa,
ajattelivatko he
etta "tasta alueesta tulee erittain huono"

onneksi asun muualla

Paivittain kavelen puiston lapi toihin
ja naen vanhan miehen ja pikkuisen koiran

Ehka jossain vaiheessa alamme tervehtimaan

Kuulostaapa mukavalta

Hymyilen ja tiedan olevani vasta 18
Mina joka
halusi uuden alun

ei ole niin helppoa kuin voisi luulla

Selite: 
Pahoittelen tiettyjen kirjaimien puuttimista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot