Taivaaseen kätketty

Runoilija kultalintu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'll be with you, soon.
 


Eikä hän koskaan unohda, ei ikinä.
Välttelee suuria sanoja ja julkisia tilanteita,
astuu ulos asunnostaan vain toukokuussa ja joulukirkkoon.

 

Tuntee paljon, pärjää ilman sanoja,
suruverhon taakse kätkeytyneenä.

 

Toukokuun 23.
”Mennään Ollin kanssa kiikkumaan,
mennään Ollin kanssa puistoon”

ole varovainen.

Aurinko painui, ketään ei näkynytkään,
ei ole poikaa, ei vehnätukkaa ja sammalsilmiä
ei näy ketään eikä äidillä enää ole sanoja.

Koskaan ei voi kaipuuta unohtaa,
ei ikinä. Itse ei osaa lähteä,
ei silti luota huomiseen,
ei luota enää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis uskomattoman hieno runo! Ja koskettaa syvästi.

Puhutteleva, surullinen ja kaunis, lohdutonkin. Muodoltaan kantava, vaikka alku jotenkin maalaavan luonnosmainen (välttelee, astuu, tuntee, pärjää..), mutta keskimmäisen säkeen "kalenterimerkintä" pelastaa mielenkiinnon, jatko upeaa! Runo, jonka äärelle pysähtyy, hiljenee - ja joka kestää ja paranee useammilla lukukerroilla.

 

Käyttäjän kaikki runot