Mihin uskon (kokeilu..)

Runoilija poope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päätin kirjoittaa,
tekaista runon.
Itselleni muistuttaa,
en ole eloton.


Parikymppinen nainen kaipaa risuja ja ruusuja kirjoituksistaan.

Haaveita, pilvilinnoja, pelkoja, synkkiä luolia ja kummallisia metsäneläimiä.. Omasta ja muiden elämästä.

Silmäilethän aiempiakin runoja, jos haluat tutustua minuun paremmin. :)
 

uskoisinko niin kuin kaikki muut
kokoaisin palapelin normien mukaan

opiskelu, perhe ja vakituinen työ
kallis hautapaikka ja viimeinen yö

uskoisinko niin kuin opetetaan
muista älä koskaan toista lyö

iskuja, potkuja vasten kasvoja
silti pitää hymyillen sanoa kiitos

uskoisinko tarinoihin ja valheisiin
kultaisiin kihlasormuksiin ja kahleisiin

tahdon ja allekirjoitus avioehtoon
parin vuoden päästä sika vaihtoon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Lyyrisesti onnistunut ajanhenkeen sopiva sanoma. Diggaan joo.

 

Käyttäjän kaikki runot