Mieleni sotkuinen vaatekaappi

Runoilija Zanni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katso ihmisten sydämiin ja
näe tämä kaunis maailma.
 

Päästäisinkö sinut mieleeni,
sekoittaisitko vain lisää tätä kaaosta.
Ajatus sinusta mielessäni kaunis, mutta se katoaa sotkuun.

Sisälläni sotkuisempaa kuin vaatekaapissani.
Jos näkisit vaatekaappini, niin kauhistuisit

Älkää käskekö unohtamaan.
Antakaa rätti ja moppi, joilla saan pääni siivottua.
Tarvitsen lisää kaappitilaa ymmärrykselle ja tyhjiä hyllyjä, joille voin kerätä tulevaisuutta.

Älkää käskekö heittämään pois mennyttä tai muistoja, eikö ne kuitenkin mahtuisi mieleni kellariin?
Lukitsen ne siihen kanaverkolla ympäröityyn koppiin.
Välillä palaisin sinne, avaisin munalukon kopin ovesta ja katselisin kaaosta.

Sillä eikai kenenkään kellari ole siisti ja järjestyksessä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Zanni Epäilys. 31.1.2008 1 Runo
Zanni Nimetön 20.3.2009 1 Runo
Zanni Mieleni sotkuinen vaatekaappi 10.5.2012 0 Runo
Zanni Näe. 13.1.2008 2 Runo
Zanni Hetket 13.1.2008 0 Runo
Zanni Valloitettu 24.5.2009 2 Runo
Zanni Kosketus 7.1.2008 0 Runo
Zanni Nimetön 11.10.2008 0 Runo
Zanni Kääntöpuoli 28.2.2008 4 Runo
Zanni Kulissit. 3.2.2008 2 Runo