Puiden huuto

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Syksy on taas
ja lehdettömät puut pian
Ne huutavat tuskissaan
kun niitä palelee

Linnunpesä kuin suu joka
on auennut huutoon
Mutta sitä huutoa ei voi kuulla korvilla
vaan vain tuntea käsivarsilla

Tunnetko kuinka se puhaltaa
Tunnetko kuinka kylmää se on
Tunnetko kuinka ihoni värisee

Mutta silti minä odotan syksyä ja
sitä että taivas värjäytyy merenvihreäksi
Kun sataa
Ja sade poraa teihin reikiä
ja ne tuijottavat maasta kuin uteliaat silmät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan samoilla fiiliksillä mennään=)
Visuaalinen ja ihan iholle nouseva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot