Pursiseuralle

Runoilija cougar

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008
Viimeksi paikalla: 12.1.2024 16:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tahdon sinun kanssa uimaan,

käymme kaksin kohti aavaa merta,

kiihtyneenä sydän pumppaa verta,

vaikka vesi seisoo niin tyynesti.



Nyt käymme taistoon tuimaan,

samaan veneeseen ja nousee myrsky,

purren reunaa hakkaa tyrsky,

sinä, minä, ylös , alas villisti.



Huudat, että lähestymme satamaa,

sinne samaan aikaan saavutaan,

toistemme syliin uuvutaan,

pidä kiinni minusta lujasti.



Mistä johtuu, että sielu sen huomaa,

kauniista hetkistä muistuttaa,

merihän on jäässä ja tuiskuttaa,

- näimme vain unta unelmista.
Selite: 
Merimies on eri Mies
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot