Itse olen taantunut jokeltamaan.

Runoilija b4f1326b7d0c74ffe6afee8bf3e34945

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2008
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 10:59

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Elämä on päiviä
joista ei tiedä
mistä ottaisi kiinni
 

Levylautasella perkele
kuluttaa hitaasti sen vuosirenkaita
laulaa repivän suorasti
pitkähameisista lapsista
lähdöstä, ja takaisin tulemisesta
Ja taas
yhden paluun jälkeen

järkyin ihan
millimetrin verran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hyvä. tosi hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot