ja ei happea

Runoilija yun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen nuori tyttönen, joka kerran kohtasi kuoleman kädessään. Olen tällainen pieni neitonen, joka kokemuksistaan vahvistui, ja päivä päivältä enemmän rakastaa.
Olen tällainen herkkä olento, johon joskus sattuu syvästi. Olen tällainen kumma henkilö, joka toivoo ystävyyttä osakseen.

"Tavoittele kuuta taivaalta - yrittämättä et saavuta mitään!"
 

Elävä ruumis ja
kuolleet pehmusteet
Elävä keho mutta
vain eksynyt sielu

Väärään paikkaan

Puhallettu vartalo, niin,
hapeton ilma
Käynnistetty torso sekä
sammunut liekki

Tukahtuneena tuskallisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikea runo tunteettomuudesta.

sävähdytti. Upea!

erikoinen otsikko herätti mielenkiinnon
hui
tulee mieleen pumpattava barbara
elämänmakuinen ja karhea runo
terävä ja särmikäs

 

Käyttäjän kaikki runot