Perhonen

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaunista ja haurasta
kädessäni pidän
toivon että riko en mitään niin kaunista
viimein kun sen käsiini sain
sitä pois en anna
rikkoa en halua
en päästää pois
pitää haluan sen luonani aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot