Askelta vaille

Runoilija Pierced soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun kasvaa, rakkaus muuttuu suuremmaksi." –Rasmus 7v.

Onneksi ollaan vasta nuoria.
 

Reunalla, räystään reunalla
Vapisen ja tärisen, kylmänä
mutta kuumana
En tohdi alas katsoa,
jänistäisin kuitenkin
Nyt on kai pakko,
viimeinen mahdollisuus
vihdoin
päästä
onneen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rohkeasti vaan
siinähän se odottaa,
puhallan sulle tunteen
kukkasia)))) noin
hyvinhän se meni.

 

Käyttäjän kaikki runot