Erottamattomat

Runoilija Pierced soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun kasvaa, rakkaus muuttuu suuremmaksi." –Rasmus 7v.

Onneksi ollaan vasta nuoria.
 

Mielessäs luovutus
olis kai suuri helpotus
tän vaiheen ohitus
viimeinen kuristus

Mut olet erehtynyt
en ole suhun vielä kyllästynyt
kanssasi ikävystynyt
Meihin pettynyt

Mä olen vahva ja uskon
et jälkeen kivun ja tuskan
jälkeen aamuruskon
jälkeen tän kaiken paskan

Me halataan taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä se oikea rakkaus kestää alamäetkin, jos siihen vain uskoo. Ihana loppu runossasi, me halataan taas...:)

 

Käyttäjän kaikki runot