Vain minä sen tiedän

Runoilija Pierced soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun kasvaa, rakkaus muuttuu suuremmaksi." –Rasmus 7v.

Onneksi ollaan vasta nuoria.
 

Emme ole samasta puusta,
erilaisina kuljemme
Et koskaan minua voi ymmärtää,
et painavia oksiani kykene kantamaan

Minä pieni ja heiveröinen
niin suuren suurta painolastia
raahaan mukanani

Vielä aivan turhaan
Mutten siitä luovu
Se on minun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot