Mitä sade tekee?

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko nähnyt mitä sade tekee?
Kello ei käy enää,
pysäyttäkäämme ihmiset torilla.
Alkaa sataa.

Minä olen nähnyt mitä sade tekee.
Veressä uivat nyt nekin kadut,
joita me yhdessä lapsena ylitimme.
Katson sinua silmiin.
Sade yltyy liian kovaksi.
Siristän silmiäni.
Tiedän, että jos en näe sinua enää
on liian myöhäistä.

Uskallat lopulta poistua pääsi sisältä.
Astut hymyillen ulos kivirakennuksesta.
Olet iloinen ensimmäistä kertaa ikinä,
koska kadut ovat puhtaat,
eikä enää sada.
Sinulla oli syy olla surullinen.
Et koskaan tiennyt, mitä sade tekee.

Selite: 
Idea tähän tuli, kun katselin miten ulkona satoi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot