Valssi

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siellä missä linnut laulaa,
ojentaa kättään marjametsä.
Sinulle, sinulle,
villi valssi,
tunteet liikakäytöstä hellinä,
posket ilmasta punaisina.
Kun hurja tanssi lopulta loppuu,
olet onnellisin koko maailmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! *Kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot