Katse

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen minkä luulin tuntevani,
en enää tunne.
Liikaa tummansinistä taivasta,
liian vähän punaisia ruusuja,
rakkaalta saatuja.
Kun minä katson häntä,
hän ei katso minuun.
Hän vilkaisee minua,
ja minä lepuutan silmiäni
valkoisiksi maalatuissa ovenkarmeissa.
Voi kun tietäisin mitä hän näkee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot