Sudenkorento

Runoilija Belissa14

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin oli vain mustat vedet.
Sumuisessa maassa ui vesipisarat.
Sinne näki pedonsilmät.
Hiljaisuus teki kaikesta selvää.

Vuodatettu veri lauloi korkealta,
kallioiden seinämät harmaat.
Sota.
Kaikessa kurjuudessa kauneus.
Lammella.
Oli sudenkorento.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmäni sumenivat siks että tykkään runostasi kovin paljon <3

upea runo! *kylmiä väreitä*

 

Käyttäjän kaikki runot