Luonnon keskellä

Runoilija Lopullinen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mustikoiden tahraamat kädet
itikoita ihollasi
hiuksissani sammalta ja oksan pätkiä
lämmin tunne sisälläni
tuuli hyväilee puiden latvoja
leikittelee hetken hiuksillasi
hengityksesi alkaa tasaantua

vain me kaksi
luonnonrauhaa rikkomassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo, pakko sanoa :) tuli sellainen seesteinen ja ihanasti ihastunut olo. kaiken kaikkiaan ihana runo :)

Aavistuksellisen herkkää ja kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot