Lähtö

Runoilija KäpyLehmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2007
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 5:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1993

 

Lentoasemilla on kotoisaa, siellä ei asu kukaan.

Olen näyttelyeläin, tuloaulassa tuijotetaan.

Herään sateen ääneen helpommin nykyään,

valvon öitä kuunnellen rytmitöntä ropinaa.

Miten voi olla vieras kotonaan?



Rakkaudesta veisaavat aina, enkä väheksykään, kyllä minä rakastun ihmisiin.

Minä rakastun typeriin sanoihin, enkä pysty hyvästelemään.

Minä olen rakastunut niin suuriin tunteisiin, etten tiedä uskallanko enää.



Lentoasemilla on kotoisaa, siellä ei asu kukaan.

Penkillä Työkiire ja Lomaäiti tuijottavat puhelimiaan.

Viereisellä portilla Finnair kuuluttaa,

jos nyt et ehdi, et ehdi ehkä koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin. :)

Hauska, työkiire ja lomaäiti.. Ja loppulause oli aivan paras.

 

Käyttäjän kaikki runot