Kesäkuu

Runoilija KäpyLehmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2007
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 5:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1993

 

Ikkunoissa tanssivat naapurin lehmusten varjot,
valo leikkii lehdillä.

Tietynlainen haahuiluaika alkaa.



Tällaisina päivinä keskustan terassit täyttyvät
äkillisesti sosiaalisista ihmisistä.

(Kukaan ei muista, että keskiyöllä on edelleen kylmä.)



Kevyttreffailu ei saa jalansijaa jo valmiiksi näin keveissä kengissä.

Ei, nyt vaaditaan:
- ruotsalaiset prinsessahäät
- jaffaa tai alkoholia
- mansikoita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitäpä juuri. Paras oli mielestäni tuo, että kukaan ei muista että keskiyöllä on edelleen kylmä. Tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot