Kerään voimia

Runoilija TippaLilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällänen eläinrakas kissahöperö joka harrastaa sillon tällön amatöörirunoilua... Eläimet on aina ollu mulle tosi tärkeitä, oli ne sitten kissoja, kaloja tai gerbiilejä. Ei siis ihme, että monet runoni kertoo niistä tai on omistettu niille.
 

En osaa unohtaa.
Tiedän, pitäisi anteeksi antaa.

Tajusin, mua hyväks käytit.
Valehtelit, elämää näytit.

Sua silti rakastin,
kanssas olla halusin.
Luulin että sinäkin,
anteeksi, luulin väärin.

Sydämeni särjit,
sen kai jo ymmärsit.
Niitä palasia joudan keräillä,
ei sen väliä.

Mutta miten saatoit?
Miten kykenit?
Satuttamaan viatonta pientä,
jonka piti olla sulle tärkeintä?

Ei, en pysty unohtaan.
En vielä anteeksi antamaan.

Selite: 
Sinä et ole se johon sattuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot