Prinsessa Essi

Runoilija TippaLilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällänen eläinrakas kissahöperö joka harrastaa sillon tällön amatöörirunoilua... Eläimet on aina ollu mulle tosi tärkeitä, oli ne sitten kissoja, kaloja tai gerbiilejä. Ei siis ihme, että monet runoni kertoo niistä tai on omistettu niille.
 

Iso tyttö, kohta neljä.
Tuleva prinsessa, sehän on selvä.
Ei mikään menoasi haittaa,
eikä kukaan voi kapuloita rattaisiisi laittaa.
Touhuat kovasti ja taitavakin oot.
Sua matkallasi enkelit varjelkoot.
Sanavarasto suuri, ja tahto oma,
reipas kyllä, mutta tempperamentti kova.
Englantikin menee ja juttuahan piisaa,
äidin hulluks tempuillaan saa.
Pikkuvanha kyllä, mutta siitä viis,
onhan kohtelias; osaa sanoa if you please.
Aina halukas auttamaan missä voi,
aina vastaa kun puhelin soi.
"No Essi täällä hei!"
Ovenkin äidin puolesta avaa,
ja suklaat syö jääkaapista salaa.
Äidin näköä (ja luonnetta) tottakai,
isältään säihkysilmät sai.
Nöpönenä äidin pöpö,
kaikin puolin aika söpö.
Kaiken tekee tarkasti,
kasvaa liian nopesti.
Essillä on hyvät jutut,
niille nauraa kaikki tutut.
Essin lempileikkeijä on piilot ja ponit,
telkkarista katsoo elokuvat ja pokemónit.
Eme tietysti aina voittaa,
kun autolta juostaan kotiin kilpaa.
Sekin selvisi jo varhain,
makaronilaatikko on ruuista parhain.
Mitä muuta kertoisin, kuin sen,
lapseni on täydellinen ♥

Selite: 
Eme täyttää neljä 29.3 Hyvää syntymäpäivää kulta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot