Essi on mörkö

Runoilija TippaLilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällänen eläinrakas kissahöperö joka harrastaa sillon tällön amatöörirunoilua... Eläimet on aina ollu mulle tosi tärkeitä, oli ne sitten kissoja, kaloja tai gerbiilejä. Ei siis ihme, että monet runoni kertoo niistä tai on omistettu niille.
 

Kerto:
Essi on mörkö, sehän on selvä.
Essi on mörkö, ei oo epäselvä.
Essi on mörkö, näkeehän sen.
Essi on mörön näköinen.

1.säkeistö:
Kun Essi pukee taas,
mörkö vaatteitaan.
Saa toiset huomata, asian.
Et mörkö vaatteissaan,
Essi muistuttaa,
Mörköä.

Kerto:
Essi on mörkö, sehän on selvä.
Essi on mörkö, ei oo epäselvä.
Essi on mörkö, näkeehän sen.
Essi on mörön näköinen.

2. säkeistö:
Essin mielestä, on hauskaa.
Juttu tää, kun kaikki pelkää.
Sen tapa kertoa, et välittää,
Mörkönä.

Kerto x 2 :
Essi on mörkö, sehän on selvä.
Essi on mörkö, ei oo epäselvä.
Essi on mörkö, näkeehän sen.
Essi on mörön näköinen.

Essi on mörkö, sehän on selvä.
Essi on mörkö, ei oo epäselvä.
Essi on mörkö, näkeehän sen.
Essi on mörön näköinen.

Selite: 
Tää on laulu, minkä tein lapselleni kun hän oli kaksi vuotias ja tykkäsi pukeutua möröksi ja pelotella kaikkia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen hauska:)

 

Käyttäjän kaikki runot