Armeijaan

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun silmät oli bussipysäkillä
ihan yhtä vihreät ja sykkivät kuin ennenkin,
leuan kaari maailman kaunein

Ja sä olit vakava, vakavampi kuin ennen

(Ja mä olin sentään ainoa jonka kanssa
sä ikinä olit vakavissasi)

Vai olinko se minä joka teki
susta sellaisen?

Pinnasta kovan,
sisältä
taipuvan

Minun vartalooni
syvään
syvään

Selite: 
Saatoin sua matkaan ja mietin mitä me joskus oltiin toisillemme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertakaikkisen upeatunnelmainen runo, vaikka se sisältääkin haikeutta tai ehkäpä juuri sen vuoksi se kiehtookin.

Ihan ensimmäiseksi nauliinnuin ensimmäisen säkeen silmiä koskevaan lauseeseen, siinä on jotain mystiikka ja leuan kuvaaminen taas on upea !

Koko runo, taideteos.

 

Käyttäjän kaikki runot