Talo

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talo
paljaassa metsässä,
pajut viuhuvat piiskoina
pihamaalla.

Keittolevy jäänyt päälle,
kun miehen rystyset
vaaleina
Ote, kiihkeä ote

Naisen selkä on pian
tumma polku ovelle, jota raottaessa
näkee keittiöön, tyhjät tuolit
ja nurkassa ämpärillinen
kyyneleitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot